Poffertjes met pindakaas en melk hagelslag
Gemakkelijk
20 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Neem een grote kom en meng hierin de halfvolle melk, zelfrijzend bakmeel, eieren en een snufje zout tot je een glad beslag hebt.
Stap 2
Verhit een poffertjespan en voeg een klontje boter toe om deze in te vetten.
Stap 3
Schep een kleine hoeveelheid beslag in elke holte van de poffertjespan. Voeg vervolgens een kleine hoeveelheid pindakaas toe bovenop het beslag in elke holte. Giet wat extra beslag over de pindakaas om de poffertjes te bedekken.
Stap 4
Bak de poffertjes aan beide zijden goudbruin en licht knapperig.
Stap 5
Garneer de poffertjes met extra pindakaas en strooi de Kiekeboe Hagelslag melk eroverheen.
Prijs van dit gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer € 0,40 per persoon.