Pizza van Turks brood met tomatensaus en mozzarella
Gemakkelijk
15 Min
30 Min
2 Personen
Ingrediënten
2 Personen
Bereidingswijze
Italiaanse lasagne met bechamelsaus
Het is afkomstig uit Bologna, het bestaat uit laagjes en het is comfort food ten top. We hebben het natuurlijk over Italiaanse lasagne met bechamelsaus.
Stap 1
Verwarm de oven voor tot 220 graden.
Stap 2
Bestrijk elke helft Turks brood met een laag van de tomatensaus. Dit gaat het makkelijkst met de achterkant van een eetlepel.
Stap 3
Leg er – indien gewenst – de stukjes salami op en verdeel ook de mozzarellastukjes over de helften.
Stap 4
Bedek beide helften met een laag van de geraspte kaas en schuif de pizza’s van Turks brood de hete oven in.
Stap 5
Bak in 8 à 10 minuten knapperig, of tot de kaas goed gesmolten is en je mooie goudbruine randen ziet.
Stap 6
Beleg de pizza’s van Turks brood ten slotte met wat blaadjes verse basilicum.
De prijs van het gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,95 per persoon.