Pizza rolls gevuld met kip
Gemakkelijk
20 Min
20 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de kipfilet in kleine blokjes of reepjes. Zo ook de mozzarella, paprika, tomaat en rode ui. Laat de mozzarella en tomaat goed uitlekken. Bak dan de kip in de braadpan.
Stap 2
Strooi een beetje bloem op het aanrechtblad en rol het kant-en-klare deeg uit met een deegroller. Smeer het deeg in met de bijbehorende tomatensaus, laat de randen een beetje vrij. Verdeel dan de groenten en kip over de tomatensaus.
Stap 3
Rol dan de pizza op, begin aan de lange kant. Snijd de rolls in dikke plakken en leg deze in een ovenschaal. Verdeel de overgebleven groenten en de mozzarella over de rolls. Zet alles voor ongeveer 20 minuten in de oven. Serveer de pizza rolls met een paar basilicumblaadjes.
Variatietip
Ben je een kaasliefhebber? Strooi er dan nog wat extra geraspte kaas over.
Tip
De rolls kun je 1 tot 2 dagen gewikkeld in folder bewaren in je koelkast.