Pittige Spaanse rijst met garnalen en pangasius
Gemakkelijk
20 Min
20 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verhit de olijfolie in een heel ruime hapjes- of braadpan en bak de chorizo 2 minuten op laag vuur. Bak de uien, knoflook en chilipeper zachtjes 3 minuten mee.
Stap 3
Voeg de courgette, de tomaat en de oregano bij de uien en stoof afgedekt 5 minuten.
Stap 4
Leg de pangasius op de groenten en stoof afgedekt weer 5 minuten.
Stap 5
Schep de stukken vis op een bord. Schep de rijst door de groenten, verkruimel de bouillonblokjes erboven en laat de rijst nog even doorgaren.
Stap 6
Verdeel de rijst over 4 borden. Verdeel de vis en garnalen over de borden en strooi de peterselie erover.