Pasta met witte wijn, gamba’s en tomaat
Gemakkelijk
10 Min
10 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Knip de tomaatjes in 4 trosjes (met het groen er nog aan), verdeel over een bakplaat met bakpapier en rooster 10 min. in de oven.
Stap 2
Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotjes. Snijd de knoflook en de peterselie fijn.
Stap 3
Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de sjalot en knoflook 5 min. op laag vuur. Voeg de gamba’s toe en bak 1 min. op hoog vuur. Blus de pan af met de wijn en de slagroom.
Stap 4
Schep de pasta met de peterselie door de gamba’s en verdeel over de borden. Bestrooi met royaal met versgemalen peper en garneer met de tomaatjes.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2.23 per persoon