Pan con tomate op volkorenbrood
Gemakkelijk
10 Min
15 Min
2 Personen
Ingrediënten
2 Personen
Bereidingswijze
Pan con tomate op volkorenbrood
In Spanje zijn ze er meesters in: ’n waanzinnig lekker gerecht creëren met toast, knoflook, olijfolie en tomaat. En als zij zo’n lekkere pan con tomate kunnen maken, kun jij dat ook.
Stap 1
Toast de sneetjes volkorenbrood in je broodrooster of in een droge koekenpan.
Stap 2
Bestrijk elke toast met de olijfolie. Wrijf de toasts in met het teentje knoflook.
Stap 3
Snijd de tomaten in blokjes en doe ze in een mengkom.
Stap 4
Breng de tomaat op smaak met zout en peper en voeg ook de fijngehakte peterselie toe. Roer alles door elkaar.
Stap 5
Verdeel de tomaten op de toasts en maak af met extra zout, peper en eventueel olijfolie.
Prijs van dit gerecht
Dit gerecht kost ongeveer €0,45 per persoon.