Pain perdu met kaneel-sinaasappelsuiker
Gemakkelijk
15 Min
60 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Leg de sneetjes kerststol op een broodplank en laat ze in 60 min. iets indrogen. Keer ze halverwege.
Stap 2
Klop de eieren met de melk in een kom los. Wentel de sneetjes door het eimengsel en leg ze op elkaar in een diep bord. Schenk de rest van het eimengsel erover. Keer het brood en lepel zo nodig het uitgelekte eimengsel erover.
Stap 3
Meng de suiker met het kaneelpoeder en de sinaasappelrasp door elkaar.
Stap 4
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag en bak 4 van de sneetjes uitgelekte kerststol in de hete boter aan beide kanten lichtbruin.
Stap 5
Bak de rest van de sneetjes brood in de rest van de boter. Bestrooi ze met de kaneel-sinaasappelsuiker.
Stap 6
Serveer ze warm met verse vruchten als aardbeien, bramen, rode bessen of frambozen.
Tip
Serveer de wentelteefjes ook eens als toetje met gebakken ananas of banaan en een bolletje roomijs.