Paaseipannenkoeken
Gemakkelijk
10 Min
15 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Maak de pannenkoekenmix volgens de bereidingswijze op de verpakking
Stap 2
Verhit een klein scheutje vloeibare margarine in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak van ¼ deel van het beslag een eivormige pannenkoek. Keer de pannenkoek als de bovenkant helemaal droog is en bak ook deze kant lichtbruin.
Stap 3
Bak van de rest van het beslag nog 3 eivormige pannenkoeken. Houd de pannenkoeken warm op een bord op een pan met water dat tegen de kook wordt aangehouden.
Stap 4
Leg een pannenkoek op een bord. Schenk een klein beetje stroop in het midden van de pannenkoek en strijk het voorzichtig met de achterkant van een lepel uit maar laat een randje van de pannenkoek vrij.
Stap 5
Versier het ‘ei’ op de pannenkoek met boterhamstrooisels en/of decoratie naar wens. Neem het papier voorzichtig van de pannenkoek en smullen maar.