Paaseimolentje
Gemakkelijk
25 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol een rol bladerdeeg uit, leg de andere rol er met de deegkant op en rol hem ook uit. Druk de plakken met vlakke hand op elkaar. Snijd de plak met het bakpapier eronder in 4 vierkanten plakjes deeg (± 13x13 cm).
Stap 2
Leg de plakjes deeg met het bakpapier op een bakplaat. Snijd elk plakje deeg vanaf de punten ¼ in. Leg in het midden een gekleurd gekookt ei en vouw telkens van elke hoek één punt naar het midden van het ei. Druk het midden goed vast.
Stap 3
Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en bestrooi met de geraspte kaas. Bak ze in de voorverwarmde oven in 12-15 minuten goudbruin en gaar.
Deze gerechten kosten ongeveer € 0,82 per persoon per gerecht.