Ovenschotel met wraprolletjes
Gemakkelijk
10 Min
30 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Ovenschotel met wraprolletjes
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper ½ van de rode ui en fruit deze aan in de pan met een teen geperste knoflook. Snijd ondertussen de courgette klein en voeg deze na een aantal minuten toe samen met gehakt. Breng op smaak met peper en zout en bak goudbruin.
Verdeel het gehaktmengsel over de vier wraps en beleg elk met een plakje cheddar. Rol ze strak op en snijd in plakjes. Pak een ovenschaal en verdeel de plakjes met de vulling naar boven in de ovenschaal. Verdeel hier de geraspte kaas overheen en zet voor +/- 30 minuten in de oven.
Wanneer de ovenschotel klaar is snijd je de tomaat in plakjes en de overige rode ui in ringetjes, laat de wraprolletjes ondertussen een beetje afkoelen. Top daarna af met de ijsbergsla, tomaat en de rode ui.