Original White Tuna Clubsandwich
Gemakkelijk
2 Min
15 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Ontdooi de tonijn ruim van tevoren in de koelkast. Kruid met peper en zout, bestrijk met olijfolie en laat dit even intrekken.
Stap 2
Gaar de tonijnsteaks in 2 minuten in olie op 100 °C en laat ze vervolgens afkoelen in de olie. Snijd de steaks daarna in dunne plakken.
Stap 3
Bak de helft van de uienringen lichtbruin. Verwarm de bacon in de oven. Snijd de augurken in dunne plakjes.
Stap 4
Rooster het brood krokant in een grillpan of broodrooster.
Stap 5
Bestrijk de helft van de broodplakken met mosterd, mayonaise en een lepeltje tomatenketchup, wat slablaadjes en 2 plakjes krokante bacon. Leg hierop de tonijn, een plak tomaat, de gebakken ui, de rauwe uienringen en de augurk. Tot slot nog een beetje tomatenketchup en als laatste weer een geroosterde boterham erbovenop. Serveer de sandwich diagonaal doorgesneden.