Mini-hamburgerbroodje en mini-pitabroodje shoarma
Gemakkelijk
10 Min
7 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Steek met de koeksteker sterren uit de plakken kaas. Snijd de augurk in plakjes. Snijd de paprika in blokjes en de rode kool in reepjes. Zet alles tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Stap 2
Rooster de mini-hamburgerbroodjes en minipitabroodjes in een broodrooster of bak ze af volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de minihamburgerbroodjes en mini-pitabroodjes open.
Stap 3
Aan tafel: Verhit een beetje van de olijfolie in een gourmetpannetje en bak een mini-hamburger aan beide kanten bruin en gaar. Leg een uitgestoken plakje kaas op de mini-hamburger en laat het iets smelten. Verdeel de sla op de onderste helft van het broodje. Leg de mini-hamburger erop. Verdeel er wat ketchup naar smaak over en garneer met de augurk.
Stap 4
Aan tafel: Bak de shoarma in een gourmetpannetje met een beetje olijfolie totdat het gaar is. Bestrijk het opengesneden mini-pitabroodje met een beetje knofl ooksaus en vul het met de shoarma, rode kool, paprika en sla.
Tip
Liever vegetarisch? Vervang de shoarma eens voor onze vega wokreepjes en de mini-hamburgers voor vegaburgers.