Mini ceviche in een glaasje
Gemakkelijk
15 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de huid van de zalm en snijd de vis in kleine, gelijke blokjes. Doe deze blokjes in een kom.
Stap 2
Gebruik een eetlepel om het vruchtvlees uit de avocado te lepelen, verwijder de pit en snijd ook de avocado’s in blokjes. Schep deze voorzichtig door de zalm.
Stap 3
Snipper de rode ui en de rode peper fijn en voeg ook deze toe aan de kom.
Stap 4
Pers de limoenen uit in een kommetje en voeg daar een flinke snuf zout en peper aan toe. Roer dit door elkaar.
Stap 5
Schenk het limoensap op de inhoud van de kom en laat zo 10 tot 15 minuten trekken. Kruid af met extra peper.
Stap 6
Verdeel de inhoud van de kom over 4 glaasjes en maak af met wat extra ringetjes rode peper.
Prijs van het gerecht
Dit gerecht kost 2.25 per persoon.