Makkelijke soesjestoren met melkchocolade en aardbeien
Gemakkelijk
20 Min
8 Personen
Ingrediënten
8 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Zet de soesjes tot gebruik in de koelkast (ze moeten goed koud zijn).
Stap 2
Breek de chocolade in blokjes en smelt deze au bain-marie. Roer tot je een mooie, gladde chocolademassa hebt. Heb je de aardbeien nog niet in schijfjes gesneden, doe dit dan nu.
Stap 3
Zet de schaal waarop je de soesjestoren wilt serveren klaar. Haal de soesjes uit de koelkast en stroop je mouwen op, want snel werken is nu de boodschap.
Stap 4
Doop elk soesje met de bovenkant in de gesmolten chocolade en schik ze op het bord, zodat de gehele oppervlakte met soesjes bedekt is. Stapel ze op elkaar om een toren te bouwen.
Stap 5
Stop er de schijfjes aardbei tussen wanneer de chocolade nog een beetje nat is.
Stap 6
Laat de chocolade helemaal uitharden. Zeef ten slotte wat poedersuiker over de soesjestoren.