Maaltijdsalade met kidneybonen en ei
Gemakkelijk
25 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Haal de sperziebonen af en kook ze in water met zout naar smaak in ± 7 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze koud. Kook de eieren in ± 8 minuten hard, spoel ze koud, pel en halveer ze.
Stap 2
Was intussen de tomaten en snijd ze in dunne partjes. Was en snijd de sla in dunne reepjes. Spoel de kidneybonen in een zeef onder koud stromend water af en laat ze uitlekken.
Stap 3
Klop een dressing van de olijfolie, het sinaasappelsap, de mayonaise en peper en zout naar smaak.
Stap 4
Schep de sla, tomaten, sperziebonen, kidneybonen en de dressing door elkaar en verdeel de eieren erover. Garneer met de bieslook en serveer met in sneetjes gesneden stokbrood.