Luxe verse gevulde pasta met boter, citroen en lente-ui
Gemakkelijk
15 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Knip de takjes met trostomaatjes in 4 porties. Wentel ze voorzichtig door de olijfolie en doe ze in een ovenschaaltje. Bestrooi me vers gemalen zeezout en vers gemalen peper. Bak de tomaatjes 10 minuten in de oven.
Stap 2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in royaal gezouten water. Giet de pasta af en laat uitlekken in een vergiet.
Stap 3
Smelt de boter 2 minuten in de pastapan op half hoog vuur. Voeg de citroenrasp toe en de uitgelekte pasta, en schud voorzichtig om.
Stap 4
Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Verdeel de pasta over de borden en maal er flink wat vers gemalen peper over. Garneer af met de lente-ui en de geroosterde trostomaatjes. Serveer direct.