Lasagne met zalmsnippers en roomsaus en broccoli
Gemiddeld
40 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Wat moet je doen?
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden
Stap 2
Snijd de broccoli klein, kook het gaar en snijd de rode ui fijn. Fruit deze even aan met een teen geperste knoflook in de pan en voeg na een paar minuten de gekookte broccoli toe. Meng dit goed door elkaar en voeg de zalm, roomkaas en kookroom toe.
Stap 3
Meng ook dit goed door elkaar en laat voor 5 minuten sudderen. Pak een grote ovenschaal en begin met een laagje van de broccoli saus en daarboven op een laag met lasagne bladen. Herhaal dit tot de saus op is, je eindigt met de laag saus en daar verdeel je de geraspte kaas overheen.
Stap 4
Zet de ovenschaal voor 20-25 minuten in de oven tot de kaas goed gesmolten is.