Lamshaas met champignonsaus
Gemiddeld
10 Min
55 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Ontdooi de aardappelkroketjes en lamshaasjes. Verwarm de oven voor op 160 graden en leg de plakjes Parmaham, naast elkaar, op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak deze in ca. 10 min in de oven krokant en laat ze afkoelen op keukenpapier.
Stap 2
Verhoog de oventemperatuur naar 180 graden en bereid de groenten volgens de aanwijzing op de verpakking. Schuif het laatste kwartier de aardappelkroketjes naast de groenten in de oven
en bak ze bruin krokant.Stap 3
Dep de lamshaasjes droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout. Verhit de olie met de boter in een bakpan en laat het goed heet worden. Leg de lamshaasjes erin. Schroei ze kort en op hoog vuur rondom bruin. Zet het vuur laag en laat ze nog 3 minuten doorgaren. Neem ze uit de pan en laat ze, onder aluminiumfolie 5 min rusten.
Stap 4
Verwarm de saus volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet wat saus over de lamshaasjes en serveer de groenten en aardappelkroketjes ernaast.