Kleine picknickbroodjes met mozzarella, chorizo en spinazie
Gemakkelijk
20 Min
6 Personen
Ingrediënten
6 Personen
Bereidingswijze
Kleine picknickbroodjes met mozzarella, chorizo en spinazie
Picknicken kan overal. In de tuin, het park, het strand of bij slecht weer gewoon gezellig in je woonkamer. Vul een picknickmand met lekkere hapjes en broodjes, zoals deze kleine picknickbroodjes met mozzarella, chorizo en spinazie. Super makkelijk te maken en met een kleine twist door het Turkse brood.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het Turks brood af volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 2
Doe ondertussen de spinazie met het citroensap, de olijfolie, zout en peper in een kom en hussel door elkaar met je handen. Snijd de mozzarella en trostomaten in plakken en breng op smaak met zout en peper. Halveer het Turks brood horizontaal zodat je een boven- en onderkant hebt.
Stap 3
Besmeer de onderkant van het brood met de tapenade. Verdeel er de chorizo, mozzarella, tomaat en spinazie over. Sluit af met de bovenkant.
Stap 4
Snijd het picknickbrood in kleine stukjes. Zet eventueel vast met kleine prikkertjes.
De prijs van dit gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,30 per persoon.