Kip in roomsaus met groene asperges & krieltjes
Gemakkelijk
20 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Kruid de kip met peper en zout en bak goudbruin aan beide zijden. Meng 1 eetlepel olijfolie met 1 teen geperste knoflook en bak de krieltjes goudbruin. Zet ze even apart en meng daarna de overige olijfolie met een geperste teen knoflook en bak hierin de groene asperges goudbruin.
Stap 2
Haal de kip uit de pan en bewaar in folie. Snijd de rode ui fijn en fruit deze aan in de pan waar de kip in is gebakken. Voeg 1 eetlepel bloem toe en roer goed door. Doe hierna meteen de kookroom erbij en roer weer goed door. Rasp de parmezaan en meng deze door saus heen. Breng op smaak met peper.
Stap 3
Serveer de kipfilet met de krieltjes, groene asperges en de roomsaus.