Kaneelhaasjes
Gemakkelijk
10 Min
15 Min
6 Personen
Ingrediënten
6 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190 graden. Rol het bladerdeeg uit en bestrijk de randen met wat losgeklopt eigeel. Bestrooi met vier eetlepels suiker en twee theelepels kaneel. Snijd het bladerdeeg doormidden. Rol elk stuk bladerdeeg strak op en snijd de rol in vier gelijke stukken. Je hebt nu 8 stukken.
Stap 2
Vorm van elk stuk deeg een haasje door ze in een halve maan te leggen en de uiteinden over de ander uiteinde te vouwen, dit zijn de oren. Snijd de uiteindes een beetjes in, maar niet helemaal door. Duw ze en beetje open. Bestrijk de haasjes met wat losgeklopte eidooier.
Stap 3
Leg de acht haasjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 15 minuten goudbruin. Laat de kaneelhaasjes afkoelen. Leg in de buikjes een wit paaseitje en knoop er eventueel een lintje om.