Kabeljauwfilet in yoghurtmarinade
Gemakkelijk
15 Min
240 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Was de kabeljauwfilet, dep droog en snijd in vier porties.
Stap 2
Pel de knoflook en schil de gember. Snijd beide fijn.
Stap 3
Halveer de sinaasappel en pers het sap eruit.
Stap 4
Meng de gember, knoflook, sinaasappelsap, honing en kruiden met de yoghurt. Breng het op smaak met witte peper en zeezout.
Stap 5
Leg de kabeljauwfilet in een ondiepe schaal en giet de yoghurtmarinade erover. Dek de schaal af en leg het weg in de koelkast. Laat de marinade minstens 4 uur intrekken in de koelkast.
Stap 6
Vet een aluminiumschaal licht in. Giet de marinade voor het grillen een beetje weg en rooster de filets in de aluminium schaal gedurende 5 minuten aan beide kanten.