Kaasplank met geitenkaastruffels en snelle perenchutney
Gemakkelijk
15 Min
15 Min
6 Personen
Ingrediënten
6 Personen
Bereidingswijze
Kaasplank met geitenkaastruffels en snelle perenchutney
Haal de Père Michel en Old 1895 kaas uit de koelkast en laat ten minste 30 minuten acclimatiseren op kamertemperatuur.
Schil de peer en snijd in parten. Verwijder het klokhuis. Snijd de peer in hele kleine blokjes en doe samen met de honing, kaneel, een mespunt zout en 2 el water in een pannetje. Verwarm op middelhoog vuur en roer regelmatig. Draai het vuur uit zodra de peer uit elkaar begint te vallen. Doe de perenchutney in een schaaltje en laat volledig afkoelen.
Hak de notenmelange met een groot mes of keukenmachine fijn. Halveer de plakjes geitenkaas en draai van elke helft een balletje. Rol de balletjes door het notenmengsel.
Snijd de old 1895 kaas in blokjes. Leg de drie kaasjes op een mooie plank. Serveer met de perenchutney.