Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus en haricots verts-rolletjes
Gemakkelijk
30 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Ontdooi de hertenbiefstuk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de aardappeltjes en haricots verts volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Stap 2
Dep de hertenbiefstukken droog en bestrooi met zout en peper. Laat de boter goudbruin worden en bak de hertenbiefstukken aan beide zijden 3 minuten goudbruin. Laat ze uit de pan rusten onder aluminiumfolie.
Stap 3
Voeg de paddenstoelensaus al roerend toe aan de jus en laat zachtjes 2 minuten warm worden. Snijd de hertenbiefstukken naar wens in plakken. Serveer met de haricots verts, aardappeltjes uit de oven en de heerlijke paddenstoelensaus.