Gourmetsalade: gegrilde courgette met Parmezaanse kaas, citroen en hazelnoot
Gemakkelijk
20 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwijder de kontjes van de courgette en snijd de courgette in plakken van een halve centimeter dik. Verwarm een grillpan en smeer ondertussen de courgetteplakken in met olijfolie. Grill de courgetteplakken tot ze aan beide kanten grillstrepen hebben. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 2
Verwarm een koekenpan en rooster hierin de hazelnoten goudbruin, tot ze beginnen te geuren. Hak grof. Maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne flakes van de Parmezaanse kaas. Breng de rucola met peper, zout, een eetlepel olijfolie en citroensap op smaak.
Stap 3
Halveer de courgetteplakken. Meng de rucola met de courgette, Parmezaanse kaas, citroenrasp en hazelnoten.