Gevulde tomaten met pistache-bosuivulling
Gemakkelijk
25 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1:
Dop de pistachenoten en hak de noten fijn. Snijd de korsten van het brood en hak het brood fijn. Hak de peterselie en de koriander fijn. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Meng de pistachenoten met het broodkruim, de kruiden, bosui, citroenrasp, chilipoeder en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2:
Haal de takjes van de cocktailtomaten en snijd de bovenkantjes eraf. Schep met een lepeltje het vruchtvlees uit de tomaten. Gebruik dit eventueel voor een ander gerecht zoals tomatensaus.
Stap 3:
Schep de pistache-bosuivulling in de tomaten. Sluit af met de bovenkantjes. Gaar de gevulde tomaten in een pannetje in het gourmetstel of boven op de plaat gedurende 10 minuten. Heb of gebruik je geen gourmetstel? Rooster ze dan 10 minuten in een oven voorverwarmd op 180 graden.
Prijs van het gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,33 per persoon.