Gevulde omeletwrap met groene asperges en verse roomkaas
Gemiddeld
5 Min
10 Min
2 Personen
Ingrediënten
2 Personen
Bereidingswijze
Klop de eieren los en breng op smaak met peper en zout. Snijd het onderkantje van de groene asperges en grill. Bak van de eieren vier omeletten. Bestrijk met verse roomkaas en verdeel er de asperges, gehalveerde kerstomaatjes en rucola over. Vouw ze dubbel, top met kaas en laat in 3-5 minuten smelten in de oven.
Variatietips:
- Gevuld met roergebakken stukjes groene asperge, dunne repen rode paprika en pijnboompitten.
- Gevuld met gebakken uitjes, groene asperges, champignons en taugé.
- Gevuld met geroosterde groene asperges, gerookte zalm en citroenmayonaise of truffelmayonaise.
Tip
Bereid de omeletwrap een uur van tevoren, gestrooi ze met de gerapte kaas en zet ze afgedekt in de koelkast. Laat ze in een voorverwarmde oven (200 °C) in ± 7 minuten warm worden en de kaas smelten.