Fudge rocky road
Gemiddeld
25 Min
120 Min
25 Personen
Ingrediënten
25 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd het paasschuim en de paasmergpijpjes in stukjes. Rooster de walnoten en de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze op keukenpapier afkoelen. Hak ze grof. Hak de cranberry’s ook grof.
Stap 2
Breek de melkchocolade in stukjes. Doe de boter met de agavesiroop en de melkchocolade in een steelpan en verwarm alles al roerende op ene laag vuur totdat de chocolade gesmolten is. Neem de pan van het vuur en laat de chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
Stap 3
Maak een mengsel van de dragee-eitjes, chocolade eitjes, paasschuim, paasmergpijpjes, gehakte noten en gehakte cranberry’s en schep door het gesmolten chocolade mengsel. Verdeel het mengsel over de bakvorm en strijk het uit.