Frozen bananenyoghurt met kokosflakes, notenmelange en cranberry's
Gemiddeld
10 Min
260 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Roer de vanilleyoghurt en suiker in een kom door elkaar. Halveer de mandarijn en pers het sap boven de yoghurt uit. Prak de bananen met een vork fijn. Voeg de banaan toe aan de yoghurt en roer het met een garde door. Laat het mengsel 10 min staan tot de suiker is opgelost.
Stap 2
Schep de yoghurt op het bakpapier en strijk uit tot 1 cm dik. Hak de grote noten in de melange grove stukken. Strooi de noten en de kokosflakes over de yoghurt heen. Dek af met plasticfolie.
Stap 3
Plaats de bakvorm minimaal 4 uur in de vriezer om te bevriezen. Snijd met een scherp mes de yoghurt in grote stukken. Bewaar tot gebruik in de vriezer of eet direct.