Feesttaart met dragee-eitjes
Gemakkelijk
5 Min
25 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 150 °C. Maak 2 keer de cake en laat deze afkoelen.
Stap 2
Maak de mascarponecrème: klop 75 g boter met de poedersuiker in ca. 5 min wit en luchtig, voeg de limonadesiroop, mascarpone en roomkaas toe. Klop de
crème ca. 5 min.Stap 3
Snijd met een mes een dun laagje van de bovenkant van de cakes. Snijd beide overlangs doormidden. Steek uit 3 plakken cake een rondje. Bestrijk de bovenkant van de plakken cake met een laagje crème en jam. Leg de 3 plakken met het gat op de bodem op elkaar.
Stap 4
Vul de cake met de dragee-eitjes. Sluit de cake met de deksel. Strijk de crème rondom en boven op de cake. Garneer de taart met dragee-eitjes en munt.
Tip
Wijntip: Prosecco Del Veneto