Feestelijke meringuetoren
Gemakkelijk
30 Min
12 Personen
Ingrediënten
12 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Bekleed de pion met een laagje huishoudfolie. Rooster de noten goudbruin en schep ze uit de pan.
Stap 2
Pak je mooiste taartplateau. Bestrijk de onderkant van de pion met mascarpone en plaats deze in het midden van het taartplateau. Dit voorkomt omvallen.
Stap 3
Bouw nu de toren op. Bestrijk de pion met een laagje mascarpone. Plak nu de meringue op de toren. Begin onderaan! Bestrijk telkens een meringue aan de chocolade kant met mascarpone en plak deze rondom op de toren. Bouw op tot bovenaan.
Stap 4
Vul de open ruimtes op met halve en stukken meringue. Vul de gaatjes op met de geroosterde noten, aardbeien en bessen. Versier ook het taartplateau met fruit en noten. Bestuif het fruit met poedersuiker en serveer meteen. Heerlijk met vanille-ijs!
Prijs van dit gerecht
Dit gerecht kost ongeveer € 1,09 per persoon.