Feestelijke bagels
Gemakkelijk
15 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Bagels in de oven
Verwarm de oven voor tot 180°C. Snijd de bagels doormidden en leg ze met de snijkant naar boven op een bakplaat. Rooster ze in de voorverwarmde oven gedurende 3-5 minuten, of tot ze licht knapperig zijn.
Bagels met beenham, ei en truffelmayo. Stap 1
Snijd de bagels open en bestrijk ze met zuivelspread. Leg op de onderste helft een plak beenham. Snijd het ei (met een eiersnijder) in plakjes en verdeel de eieren over de ham.
Stap 2
Snijd de bagels open en bestrijk ze met zuivelspread. Leg op de onderste helft een plak beenham. Snijd het ei (met een eiersnijder) in plakjes en verdeel de eieren over de ham.
Stap 3
Garneer met toefjes truffelmayo en leg de bovenkant erop. Serveer ze direct.
Bagels met chocolade, crème fraîche en aardbeien. Stap 1
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes.
Stap 2
Snijd de bagels open en bestrijk ze met chocoladepasta en verdeel er vervolgens de crème fraîche over.
Stap 3
Verdeel de aardbei erover en leg de bovenkant erop. Serveer de bagels direct.
Bagels met verse roomkaas, gerookte zalm en jonge bladsla. Stap 1
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de verse roomkaas.
Stap 1
Verdeel de zalm en de jonge bladsla erover en leg de bovenkant erop. Serveer de bagels direct.
Bagels met pesto, rucola, mozzarella en cherrytomaatjes. Stap 1
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de pesto.
Stap 2
Halveer de mozzarellakaasjes en de tomaatjes en verdeel dit samen met de rucola. Leg de bovenkant erop en serveer de bagels direct
Bagels met verse geitenkaas, komkommer en kalkoenfilet. Stap 1
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de geitenkaas.
Stap 2
Leg er een plak kalkoenfilet op. Was en snijd de komkommer in plakjes en verdeel ze over de bagels.
Stap 3
Leg de bovenkant van de bagels erop. Serveer de bagels direct.
Bagels met pindakaas, aardbeienjam en banaan. Stap 1
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de pindakaas en de jam.
Stap 2
Pel en snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de jam. Leg de bovenkant van de bagels erop. Serveer de bagels direct.
Prijs van het gerecht
Deze gerechten maak je voor ca. 0.88 per persoon per gerecht.
Stap 1
Verwarm de oven voor tot 180°C. Snijd de bagels doormidden en leg ze met de snijkant naar boven op een bakplaat. Rooster ze in de voorverwarmde oven gedurende 3-5 minuten, of tot ze licht knapperig zijn.
Stap 1
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de pindakaas en de jam.
Stap 2
Pel en snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de jam. Leg de bovenkant van de bagels erop. Serveer de bagels direct.