Eieren gevuld met pesto-, kerrie- en truffelcrème
Gemakkelijk
20 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de eieren in ± 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en wip de dooiers eruit.
Stap 2
Wrijf 2 dooiers met de bolle kant van een lepel door een zeef en meng het met 25 g van de roomkaas, de pesto en peper naar smaak tot een romig mengsel. Doe het mengsel over in een spuitzak met grove kartelmond en vul 4 eihelften met het mengsel. Garneer deze eieren met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.
Stap 3
Wrijf weer 2 dooiers door een zeef en meng er 20 g van de roomkaas en de truffelmayonaise door. Doe het mengsel over in een spuitzak met grove kartelmond en vul 4 eihelften met het mengsel. Garneer deze eieren met een beetje gevriesdroogde bieslook
Stap 4
Wrijf de laatste 2 dooiers door een zeef en meng er 20 g van de roomkaas, de mayonaise en het kerriepoeder door. Doe het mengsel over in een spuitzak met grove kartelmond en vul 4 eihelften met het mengsel. Garneer deze eieren met een plakje augurk.