Dadeltaart met biscuits, noten en honing
Gemakkelijk
5 Min
30 Min
8 Personen
Ingrediënten
8 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd alle dadels in kleine stukjes en verkruimel de biscuits. Maal de walnoten en pecannoten in de blender.
Stap 2
Smelt de kokosolie in een pan. Klop het eitje in een apart schaaltje.
Stap 3
Zet het vuur lager en meng de dadels door de olie. Voeg daarna de honing en het geklutste ei toe en roer het goed door. Blijf roeren want als je dit niet doet, krijg je een roerei.
Stap 4
Haal de pan van het vuur af. Voeg tenslotte de stukjes biscuit en noten bij het mengsel en roer het goed door.
Stap 5
Giet het mengsel in een ingevette bakvorm. Invetten kan ook met kokosolie. Druk het goed aan en zet het vervolgens minimaal 3 uur in de koelkast.
Tip
Bepaalde producten kunnen afhankelijk van het seizoen tijdelijk verkrijgbaar zijn