Crostini met olijventapenade, parmaham en gevulde peper
Gemakkelijk
30 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik er de plakken stokbrood op. Bestrijk ze met een beetje olijfolie. Bak de sneetjes stokbrood 5 minuten in de warme oven. Draai alle sneetjes om en bak dan nog eens 5 minuten, tot het stokbrood mooi goudbruin is.
Stap 2
Haal de sneetjes uit de oven en laat een beetje afkoelen. Besmeer elk sneetje met een theelepel van de groene olijventapenade.
Stap 3
Beleg elk sneetje brood met een plakje parmaham.
Stap 4
Gebruik prikkertjes om de rode pepers bovenop de crostini te plaatsen en serveer de cicchetti bij de prosecco.
Prijs van dit gerecht
Dit gerecht kost € 1,77 per persoon.