Chocoladebroodjes met speculaas voor Sinterklaas
Gemakkelijk
10 Min
6 Personen
Ingrediënten
6 Personen
Bereidingswijze
Chocoladebroodjes met speculaas voor Sinterklaas
Deze chocoladebroodjes voor Sinterklaas hebben een vulling van pure chocolade en speculaas. Je maakt ze in een handomdraai. Lekker om uit te delen! De speculaas in de broodjes wordt zacht in de oven en dat zorgt samen met de gesmolten chocolade voor een heerlijke vulling die typisch Sinterklaas is! Maken dus, deze chocoladebroodjes.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 graden en zet een bakplaat met bakpapier klaar.
Stap 2
Rol het croissantdeeg uit over de breedte van het aanrecht. Snijd het in zes opstaande rechthoeken.
Stap 3
Leg aan de korte kant die tegen je aanligt een paar blokjes chocolade. Breek de speculaasjes in stukjes en verdeel die over de chocolade. Rol het deeg op tot een rolletje en leg het met de naad naar beneden op de bakplaat.
Stap 4
Klop het eitje los en bestrijk de broodjes met het losgeklopte ei. Bak de chocoladebroodjes in 8 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
Dit gerecht kost € 0,45 per persoon.