Chili sin carne met wraps
Gemakkelijk
30 Min
40 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Pel de uien en knoflook en snipper fijn.
Stap 2
Was de peterselie en hak fijn.
Stap 3
Doe olijfolie in een pan en bak het kruimgehakt goudbruin.
Stap 4
Voeg de uien en knoflook toe en bak 4 minuten op een zacht vuur.
Stap 5
Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en laat een halfuurtje sudderen.
Stap 6
Doe de boontjes erbij en laat 5 minuten zachtjes koken.
Stap 7
Kruid met peper, zout en cayennepeper.
Stap 8
Doe op elke wrap een schep chili sin carne en werk af met een lepel yoghurt en wat peterselie.
Variatietips:
Probeer dit recept ook eens met kidneybonen en wat maïs of gebruik onze Mexicaanse bonenschotel voor het gemak.