Carpaccio met krokante kaassterretjes
Gemakkelijk
15 Min
7 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Druk met de koeksteker(s) zoveel mogelijk sterretjes uit het bladerdeeg. Leg de sterretjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het deeg met het losgeklopt eigeel. Bak de sterretjes in ± 7 minuten goudbruin. Neem ze van het papier en laat ze op een rooster afkoelen.
Stap 2
Verdeel de rucola over het midden van 4 borden. Leg de carpaccio erop. Druppel er de dressing over en garneer met de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en de bladerdeegsterretjes.
Dit gerecht kost ongeveer € 3,12 per persoon.
Eet smakelijk!
Tip
De bladerdeegsterretjes kun je heel goed een paar dagen van tevoren al maken. Bewaar de afgekoelde sterretjes in een goed afsluitbaar doosje.