Bread & butter pudding van luxe stol
Gemiddeld
35 Min
6 Personen
Ingrediënten
6 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180-200 graden.
Stap 2
Vet een ronde quichevorm of ovenschaal in met roomboter. Snijd de luxe stol in plakken van ongeveer 1,5 centimeter dik. Leg ze in een spiraal van buiten naar binnen in de vorm.
Stap 3
Kluts de eieren met de melk, slagroom, kaneel en citroenrasp los. Giet over de plakken stol in de vorm. Verdeel de frambozen erover en bak de bread & butter pudding 20-25 minuten in de oven tot het melkmengsel volledig is gestold.
Stap 4
Verwarm ondertussen een droge koekenpan en rooster hierin de pecannoten tot ze beginnen te geuren. Hak de pecannoten grof.
Stap 5
Haal de vorm uit de oven. Bestuif de bread & butter pudding met de poedersuiker en pecannoten.
Prijs van dit gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,65 per persoon.