Bietenravioli met kruidenroomkaas en sinaasappelsalsa
Gemakkelijk
60 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd met een scherp mes minimaal 16 zo dun mogelijke plakjes van de bieten.
Stap 2
Meng de roomkaas met de rasp van de sinaasappel. Bewaar de rest van de sinaasappel.
Stap 3
Leg 8 plakjes op een bord of snijplank. Schep een theelepel roomkaas in het midden van de 8 plakjes. Hak de walnoten heel fijn en strooi over de roomkaas. Bedek de roomkaas nu met een ander plakje biet zodat je een ravioli hebt.
Stap 4
Leg op elk bord twee bietenravioli.
Stap 5
Snijd de sinaasappel in kleine stukjes. Hak de munt fijn. Maak aan met wat olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Stap 6
Serveer de ravioli op een klein bord met de sinaasappelsalsa als kleurrijk voorgerecht.
Prijs van het gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,78 per persoon.
Tip
Lekker met Aisa Green Garden kroepoekplakken. Mag de soep pittiger? Voeg dan wat extra sambal toe aan de soep.