Pannenkoeken met fruit
Gemakkelijk
10 Min
15 Min
3 Personen
Ingrediënten
3 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Splits twee eieren. Kluts de eierdooiers met wat agavesiroop door elkaar. Doe de bloem, kaneel en een snufje zout in een kom met het eierdooiermengsel en voeg de melk toe. Mix het met een garde tot een glad beslag.
Stap 2
Smelt ondertussen wat kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep het beslag met een soeplepel in de pan. Bak de pannenkoeken tot er luchtbelletjes ontstaan aan de bovenkant en keer ze dan om. Bak alle porties tot het beslag op is. Voeg tussendoor nog wat kokosolie toe als dat nodig is.
Stap 3
Laat de pannenkoeken iets afkoelen. Was ondertussen het fruit en snijd in stukjes. Serveer de pannenkoeken met het fruit, cacao nibs en agavesiroop.
Prijs van het gerecht
Dit gerecht kost ongeveer 1.10 per persoon.
Tip
Ook lekker met slagroom, banaan en chocoladepasta.