Appeltaart tortilla
Gemakkelijk
15 Min
2 Personen
Ingrediënten
2 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Mix het water met de maïzena in een steelpannetje. Voeg de suiker, de kaneel en de appel toe en laat 5 minuten op laag vuur koken.
Is dit wat ingedikt? Haal van het vuur en voeg de boter en de vanillesuiker toe. Roer goed en laat de boter smelten in de hete massa.
Stap 2
Leg een wrap op een snijplank en deel hem in gedachten op in vier kwarten (volgens de wijzers van de klok). Snijd een inkeping tussen het eerste en het tweede kwart, alsof de wijzers van een klok op 15:15 staan.
Stap 3
Leg op elk kwart een beetje van de appeltjes en vouw alle kwarten op elkaar, 1 naar 4, 4 naar 3 en 3 naar 2. Bestrijk de boven- en onderkanten met een beetje boter.
Stap 4
Verwarm een grill en bak de appeltaart tortilla goudbruin. Heb je geen grill? Laat dan wat boter smelten in een koekenpan en bak langs beide kanten goudbruin.
Stap 5
Serveer met een bolletje vanille-ijs en met extra kaneel en/of poedersuiker.
Prijs van dit gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,41 per persoon.