Aardbeien trifle met mascarpone en witte chocolade
Gemakkelijk
10 Min
4 Personen
Ingrediënten
4 Personen
Bereidingswijze
Aardbeien trifle met mascarpone en witte chocolade
Met deze aardbeien trifle zet je een makkelijk toetje op tafel. Met ingrediënten als mascarpone en witte chocolade weet je dat het een feestje wordt.
Stap 1
Zet een kom klaar en neem je dunschiller erbij. Rasp met de dunschiller langs de dunne zijde van de witte chocolade en vang de chocoladekrullen op in de kom.
Stap 2
Spatel de mascarpone in een andere mengkom en voeg de poedersuiker toe. Gebruik een eetlepel om de suiker onder de mascarpone te mengen.
Stap 3
Zet serveerglaasjes klaar en lepel een beetje mascarpone op de bodem van ieder glaasje. Verdeel er wat van de blokjes aardbei over en lepel er wat van de witte chocoladekrullen bovenop. Herhaal dit proces zodat je glaasje gevuld is en er een mooie aardbeien trifle ontstaat.
Prijs van dit gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,31 per persoon.