1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Desserts
  4. Kaneelpannenkoeken met gegrilde conference peer

Kaneelpannenkoeken met gegrilde conference peer

Kaneelpannenkoeken bij ALDI

Gemakkelijk

10Min

15Min

3 Personen
1 el roomboter
250 g bloem
1 tl bakpoeder
1 tl vanillesuiker
2-3 conference peren
handje pecannoten
snufje zout
slagroom
honing/agavesiroop
suiker
kaneel
Mail recept

Stap 1

Splits de eieren. Meng het eigeel met 1 eetlepel honing. Doe de bloem, 1 theelepel kaneel, vanillesuiker, bakpoeder en een snufje zout in de kom met het eimengsel en voeg de melk toe. Mix het met een garde tot een glad beslag.

Stap 2

Zet de grillpan aan en laat deze goed heet worden. Was de peren en snijd ze in dunne plakjes in de lengte. Gril een paar minuten, totdat ze goudbruin kleuren. Bedruppel de peer met honing en laat dit zachtjes karamelliseren terwijl je de plakjes af en toe omdraait.

Stap 3

Smelt ondertussen de roomboter in een koekenpan op middelmatig vuur. Schep het beslag met een soeplepel in de pan. Bak de pannenkoeken tot er luchtbelletjes ontstaan aan de bovenkant en keer ze dan om. Bak alle porties tot het beslag op is. Voeg tussendoor nog wat roomboter toe indien nodig.

Stap 4

Beleg de pannenkoeken met de plakjes peer. Klop wat verse slagroom met een beetje suiker en serveer dit op de pannenkoeken. Giet er nog wat agavesiroop of honing over. Strooi er tot slot de pecannoten en wat kaneel over.

Tip:

Om de pannenkoeken warm te houden, kan je een pan met kokend water vullen en daar een bord op leggen. Leg de pannenkoeken na het bakken direct op het hete bord en dek af met een ander bord.

Mail recept

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch