Pecannoten van ALDI
Pecannoten van ALDI

4 / 54

Pecannoten

Pecannoten ongebrand. Zonder toevoegingen. 

3.99
200-g kg = 19.95

Pecannoten

Heerlijk! Een handje pecannoten is echt lekker om te even te snoepen. Deze noot lijkt qua vorm op de walnoot, maar smaakt een stuk zoeter. De meeste pecannoten worden in de Verenigde Staten geteeld. Die zoete, notige smaak, daar is de pecannoot om bekend. Pecannoten bevatten veel vetten, eiwit, zink en vitamine B1. Lekker om zo rauw te eten maar pecannoten zijn ook erg geschikt om te roosteren of gezouten te gebruiken. Deze noten passen in veel gerechten. Strooi bijvoorbeeld een handje grof gemalen pecannoten over een bolletje vanille ijs en voeg wat karamelsaus toe. Smullen maar! Pecannoten maken zo een simpel toetje een luxe dessert.

Pecannoten van ALDI

De pecannoten van ALDI zijn een slimme keuze. Geniet van deze heerlijke noten rauw of verwerkt in gerechten. Zo past de smaak van pecannoten perfect in een hartig gerecht met bijvoorbeeld sperziebonen. Of bijvoorbeeld als topping op een salade. Pecannoten van ALDI zijn ongebrand en zonder toevoegingen. Dat betekent 100% natuurlijk. Bovendien zijn deze pecannoten een voordelige keuze. Naast pecannoten heeft ALDI nog verschillende andere soorten noten in het assortiment. Ook lekker in combinatie met de pecannoten van ALDI.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch