1. Startpagina
  2. Dessert
  3. Nederlandse aardbeien
Aardbeien van ALDI
Niet verkrijgbaar
Aardbeien van ALDI

5 / 54

Nederlandse aardbeien

3.29
3.29-400 g

Aardbeien

Aardbeien zijn overheerlijke en overwegend zoete vruchten. In elk fruitschap vallen ze direct op met hun felrode kleur. Aan de buitenkant zijn aardbeien voorzien van allerlei, gele pitjes. Dat zijn er soms wel honderden per aardbei. Dit is de enige fruitsoort met kleine zaden aan de buitenkant, in plaats van de binnenkant. Naast de kenmerkende zaden aan de buitenkant, dragen aardbeien een groene kroon. Voorafgaand aan het eten van aardbeien is het verstandig om de kroontjes eraf te halen. Dit kan het beste na het afspoelen onder de koude kraan. Dan komt er minder water in de aardbeien en blijft de smaak beter behouden.

Het hele jaar door zijn aardbeien verkrijgbaar bij ALDI. Deze ‘groentesnoepjes’ zijn in een mum van tijd op. Ze bevatten veel vitamine C en foliumzuur, maar weinig calorieën. Een heerlijke snack dus als gezond tussendoortje. Ook lenen aardbeien zich goed om smoothies van te maken, in combinatie met ander fruit.

Zoete aardbeien in de aanbieding

Als Nederlanders ergens nog meer van houden dan aardbeien, dan zijn het aardbeien voor een aantrekkelijke prijs. Het hele jaar door verkoopt ALDI aardbeien.  Geniet van deze zoete vruchten tegen een nog lagere prijs dan normaal. Heerlijk om zo uit het vuistje te eten. Of snijd aardbeien in dunne plakken voor op een beschuitje. Een kleine schep basterdsuiker over de aardbeien zorgt voor een nog zoetere smaak. Een gouden combinatie. Bewaar aardbeien koel en niet te lang. Het is beter om zo snel mogelijk te genieten van die overheerlijke aardbeien.

Er gaat niets boven Hollandse aardbeien

Over de hele wereld kweekt men aardbeien. Van China tot de Verenigde Staten en van Zuid-Korea tot Nederland. Aardbeien bij ALDI komen gewoon uit Nederland. Dankzij onze korte lijntjes met de boeren, hoeven de Hollandse aardbeien niet lang op transport. Zo liggen ze altijd vers bij ALDI in het fruitschap. Daar plukt de eindgebruiker de daadwerkelijke vruchten van. Proef die Hollandse aardbeien vandaag nog bij een ALDI-filiaal in uw regio.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch