Grillworst van ALDI
Grillworst van ALDI

6 / 35

Grillworst

1.79
g-150 g. kg = 11.93
beter leven

Grillworst

Grillworst is een hartige worst, gemaakt van gebraden vlees. Soms is dit varkensvlees, maar dit kan ook kip of ander vlees zijn. Grillworst is herkenbaar aan de grillrand die oranje van kleur is. Deze grillrand bestaat grotendeels uit kruiden en dit geeft deze worst een kenmerkende smaak. De meeste grillworst is naturel van smaak, maar er bestaat ook worst met kaas- of saté-smaak. Dit vleesbeleg is een smakelijke keuze voor op brood bij het ontbijt of de lunch. Door de handige, kleine plakjes past de worst ook goed op een cracker. Grillworst is ook verrassend lekker op de borrelplank. Het is een heerlijke worst om lekker weg te happen. Bovendien is deze worst een verstandige keuze, aangezien deze het Beter Leven keurmerk heeft. Dit wil zeggen dat er oog is voor het dierenwelzijn. Of het nu op brood is of bij de borrel, de grillworst van ALDI is een verantwoorde en lekkere keuze.

Kipgrillworst

Kipgrillworst is een smakelijke variant voor wie niet van varkensvlees houdt of eens wat anders wil. Waar de reguliere grillworst voornamelijk uit varkensvlees bestaat, wordt kipgrillworst van kippendijen gemaakt. Dit is een erg mals deel van de kip. Het vlees wordt eerst gekookt en vervolgens wordt er kruidenrand om de worst gemaakt die vervolgens wordt gegrild. Kipgrillworst is bovendien een gezondere keuze, aangezien het minder vet bevat dan grillworst op basis van varkensvlees. In het assortiment van ALDI zijn diverse types vleeswaren verkrijgbaar. Zo is er ook Gelderse worst verkrijgbaar naast de gewone grillworst en de kipgrillworst.

Grillworst van Aldi: een voordelige keuze

Grillworst van Aldi is een voordelige keuze. En een erg smakelijke keuze. Deze grillworst is al in kleine handige plakjes gesneden dus makkelijk te gebruiken als beleg op brood. En de worst is ook geschikt om ‘uit het vuistje’ even te snoepen. Een groot gedeelte van de smaak van de grillworst wordt bepaald door de grillrand met kruiden. Deze kruidenrand kan bestaan uit verschillende kruiden en specerijen zoals peper, koriander, gember, kruidnagel, knoflookpoeder, uienpoeder en kurkuma. Het geeft de worst een herkenbare, oranje rand. Kortom, genoeg smaken te ontdekken in de verschillende soorten grillworst van ALDI!

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch