Borrelplank

  1. Startpagina
  2. Borrelplank

Borrelplank

Een avondje genieten van onze lekkerste producten, allemaal op één plankje. Ga je voor uitsluitend een kaasplankje, of mag er ook wat van onze heerlijke vleeswaren op? Of pak je helemaal uit en serveer je in een handomdraai een volledige borrelplank waar het hele gezelschap van kan smullen. Wij doen de suggesties voor jouw borrel- of kaasplank, dan hoef jij alleen nog maar de boodschappen te doen, makkelijk toch?

Kaasplankje

Een kaasplankje voor bij de borrel, wie houdt er niet van? Van een eenvoudig plankje met een paar Franse kaasjes, tot een royale borrelplank met kazen, vleeswaren, noten en olijven, met een kaasplankje is het altijd genieten. En met het uitgebreide assortiment van ALDI ligt die feestelijke avond voor iedereen binnen handbereik. In onze schappen liggen niet alleen heerlijke kaasjes, maar ook fijne vleeswaren zoals rauwe ham en salami, en hartige dips, druiven en snoeptomaten, om de borrelplank helemaal af te maken. Een stokbroodje, crackers of toastjes? Ook daar hebben we aan gedacht. Vier het leven als een god in Frankrijk met een kaasplankje. Voor de prijs hoeft niemand het te laten.

Kaasplankje, de gangmaker bij elke gelegenheid

Tijdens een avondje thuis op de bank, als nagerecht bij een uitgebreid diner, of als hapje bij een feestje, er is altijd wel een goede reden te bedenken voor een kaasplankje. Geen zin om te koken? Een uitgebreide borrelplank is in een handomdraai in elkaar gezet en zorgt gegarandeerd voor gezelligheid. Denk aan verschillende kazen, een pittig droog worstje, warm Turks brood met hummus, gedroogde dadels, een handje walnoten en wat knapperige komkommer. Loopt het water je al in de mond? Bij ons wel. Zo is er altijd wel een reden voor een borrel met een kaasplankje.

Kaasplank of liever een borrelplank?

Voor de echte kaasfanaten gaat er niets boven een kaasplank. Van zachte en milde kazen zoals een Franse roombrie of een Hollandse kaas met tuinkruiden, tot een wat pittigere geitenkaas of een schapenkaasje uit de Pyreneeën. Soms is dat alles wat er nodig is voor een geslaagde borrelavond. Nog meer uitpakken met een borrelplank? Kies dan uit het aanbod van ALDI van fijne vleeswaren, met erbij een bakje verse olijven en een baguette rustique met aioli. Met deze aangeklede kaasplank kan het nooit misgaan eigenlijk.

Een kaasplank samenstellen, hoe doe je dat?  

Neem vooral niet te veel kazen bij het samenstellen van een kaasplank. Vier of vijf soorten is genoeg. Kies vervolgens uit de verschillende ‘kaasfamilies,’ zoals een witschimmel, een geiten- of schapenkaas, een halfharde of harde kaas, en een blauwschimmelkaas. Haal de kazen een uur voor het serveren uit de koelkast, zodat de smaken de tijd hebben om tot hun recht te komen. Eet hierbij een stokbrood of toastje, en iets zoets, zoals gedroogd fruit, druiven of wat honing. Serveer de plank met voor elke kaas een apart mes, en een bijpassende witte of een lichte rode wijn. Bon appétit! 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch