1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Zelf de uitnodiging voor het kerstdiner maken? 3 simpele ideeën
Zelf de uitnodiging voor het kerstdiner maken? 3 simpele ideeën

uitnodiging kerst maken

Zelf de uitnodiging voor het kerstdiner maken? 3 simpele ideeën!

Is jouw huis dit jaar de locatie voor het kerstdiner met familie of vrienden? Dan wil je natuurlijk dat iedereen zich geroepen voelt om te komen. Maar hoe krijg je je gasten zover dat ze niets liever meer willen dan bij jou aanschuiven? Wij geven je graag drie leuke ideeën voor een originele uitnodiging voor het kerstdiner!

Een videoboodschap

Kerstuitnodiging zelf maken inspiratie van ALDI

Zeg nou zelf: een familielid of vriend(in) die de moeite neemt om zijn gezicht aan je te laten zien, kun je bijna niet in de kou laten staan. Hoog tijd dus om de camera te pakken, je kerstmuts op te zetten, je foute kersttrui aan te trekken, andere leuke kerstaccessoires van stal te halen en jezelf op beeld te zetten! Bedenk vooraf een leuke tekst waarmee je mensen naar jouw kerstdiner wil lokken. Geef ze bijvoorbeeld een tipje van de sluier van het lekkers dat ze te wachten staat en breng alvast een veelbelovende toost uit in de video. Monteer zachtjes een leuk kerstliedje onder de videoboodschap voor het ultieme kerstgevoel.

Persoonlijke kerstkaart met Canva

Kerstuitnodiging zelf maken inspiratie van ALDI

Is het filmen van jezelf jou een brug te ver? Geen zorgen, ook een mooie kaart kan al een toffe trigger zijn voor jouw kerstdiner. Ben je niet zo’n held met knutselen of met Photoshop? Maak dan gebruik van de gratis app en website Canva, waarmee iedereen een prachtig ontwerp kan maken. Zoek in de sjablonen van Canva op ‘Christmas’ en je komt tal van leuke uitnodigingen in kerststijl tegen die je in een handomdraai naar jouw smaak kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kerstkaart met familiefoto of persoonlijke tekst.

Lekker modern: een Facebookevenement

Kerstuitnodiging zelf maken inspiratie van ALDI

Zitten al jouw gasten op Facebook? Doe dan eens gek en nodig ze uit voor jouw evenement op Facebook! Lekker modern en toch met ruimte voor creativiteit. Maak bijvoorbeeld een leuk logo voor je evenement in Canva. Zorg er wel voor dat je er een besloten omgeving van maakt, zodat er geen vreemde gasten kunnen meegluren. Als je kiest voor deze uitnodiging, is het leuk om de gasten in aanloop naar het kerstdiner zo nu en dan een update te geven, bijvoorbeeld een tipje van de sluier van het diner, een foto van de boodschappen, een filmpje waarin je vertelt hoeveel zin je erin hebt. 

Meer zoals dit:

Grand dessert

7 tips voor een grand dessert met Kerst

Een dessertbuffet is een toffe manier om het kerstdiner af te sluiten. Wij delen 7 tips hoe je een grand dessert neerzet met kerst voor een klein prijsje.

Verder lezen
Kerstversiering opruimen

Kerstversiering opruimen: 4 makkelijke tips

Kerstversiering is leuk, maar laten we eerlijk zijn… het uit de knoop halen van de kerstversiering is minder. Met deze 4 tips wordt het uitpakken van de lichtjes, ballen en slingers volgend jaar een eitje.

Verder lezen
alternatieve kerstboom

De 4 leukste alternatieven voor een kerstboom

Wil jij iets anders dan een traditionele kerstboom in huis? ALDI geeft je tips hoe je op creatieve wijze de leukste alternatieven voor een kerstboom in huis haalt!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch