1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Maak zelf het leukste cadeau: een wijnpakket cadeau
Maak zelf het leukste cadeau: een wijnpakket cadeau

wijnpakket cadeau

Maak zelf het allerleukste cadeau: een wijnpakket  

Op zoek naar een origineel cadeau? Stel dan je eigen wijnpakket samen. Een heerlijk cadeau waarmee je eindeloos kunt variëren. Of je nu kiest voor biologische, witte of rode wijnen, in de winkel hebben we een ruim assortiment, speciaal door ons geselecteerde wijnen van uitstekende kwaliteit. Er is genoeg keuze om een mooi wijnpakket samen te stellen voor elk budget. Maak een wijnpakket bijvoorbeeld persoonlijk door specifieke wijnen uit een bepaalde streek te kiezen. Leuk als je samen op vakantie bent geweest (of gaat). 

Klassiek wijnpakket

Wil je een klassiek wijnpakket (rood, wit en rosé) samenstellen dat bij iedereen in de smaak valt? Ga dan voor subtielere wijnsoorten. Kies voor een Pinot Noir, Cabernet Sauvignon of Tempranillo als rode wijn in het pakket. Voor een makkelijke witte wijn kies je een Pinot Grigio of Grüner Veltliner. Vul het wijnpakket aan met een heerlijk lichte rosé uit de Provence of een Pinot Grigio Blush en je hebt een perfect cadeau. 

wijnpakket cadeau

Biologisch wijnpakket

Een heerlijk cadeau met oog op een duurzame wereld. Bovendien is biologische wijn vrij van chemische toevoegingen. En dat proef je! 

Witte wijnpakket

Geef je het cadeau aan iemand die gek is op witte wijn? Stel dan een pakket samen van verschillende witte wijnen. Onze suggestie? Varieer met lichte en zware wijnen of voeg een witte port aan het pakket toe als verrassing. 

Wijn wit 1 l van ALDI
Wit halfzoet
3.69
1-l-Per fles liter = 3.69

Frankrijk wit halfzoet 1 liter

Frankrijk wit halfzoet 1 liter
Touraine Sauvignon Blanc bij ALDI
Wit fris
5.99
0.75-l-Per fles

Touraine Sauvignon Blanc

Touraine Sauvignon Blanc
Premium Chardonnay van ALDI
Wit vol
5.99
0.75 l

Premium Chardonnay

Premium Chardonnay
Patricio White Port van ALDI
Wit halfzoet
4.99
0.75 l l = 6.65

Patricio White Port

Patricio White Port

Rode wijnpakket

Naast witte wijnliefhebbers zijn er natuurlijk ook grote voorstanders van rode wijn. Ook in dat geval is er bij ALDI keuze genoeg. Wat dacht je van de volgende combinatie?

Wijn & spijzenpakket

Is het mosselseizoen of zijn de eerste asperges geteeld? Dan is het misschien leuk om een wijn & spijzen-pakket cadeau te doen. Wij smullen van de volgende combinaties: 

Zomers sangríapakket 

Dit is weer eens wat anders dan een standaard wijnpakket: een verrassend sangríapakket. Een perfect en kleurrijk cadeau om te geven in de zomer! Zet voor een sangriapakket de volgende items op jouw boodschappenlijstje: rode wijn zoals een Esteban Tempranillo, citroen frisdrank (zoals River Lemon), één sinaasappel, één citroen, één limoen en één appel.  

Meer zoals dit:

Sangria maken

De lekkerste sangria's om zelf te maken

Sangria zelf maken? Van klassieke rode sangria, tot witte en alcoholvrije varianten, bij ALDI vind je de lekkerste recepten.

Meer informatie
Italiaanse-gerechten

De lekkerste Italiaanse gerechten binnen 30 minuten

Italiaanse gerechten binnen 30 minuten. Ook fan van de Italiaanse keuken? Pasta, risotto of antipasti? Een lekker overzicht met een heleboel, snelle recepten.

Meer informatie
rode wijn vlek verwijderen

Rode wijn vlek? Verwijder het gemakkelijk met deze 7 tips

Een rode wijnvlek hoeft niet het einde te betekenen van een kledingstuk of tafelkleed. ALDI deelt 7 tips om een rode wijn vlek te verwijderen.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch